طرز تهیه سس سنتی
چهارشنبه 21 بهمنماه سال 1388 ساعت 11:00 ق.ظ
مواد لازم:
روغن زیتون: یک لیوان، ارده: کمتر از نصف قاشق غذاخوری، نخود پخته: شش الی هفت قاشق غذاخوری، سیر: یک حبه، نمک: یک قاشق چای خوری، فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری، آبلیموی ترش تازه: نصف استکان
طرز تهیه:
تمام
مواد را با مخلوط کن کاملاً مخلوط نمایید تا سس یکنواختی به دست آید.
در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به سس اضافه کنید و مجدداً
آن را مخلوط کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند، این سس بسیار خشمزه است و پایه
سس های دیگر به شمار می رود.
از این سس می توان برای تهیه سالاد الویه و سایر سالادها استفاده کرد.
خواص: