صفراوی مزاج ها

همه چیز درباره صفراوی مزاح ها

صفراوی مزاج ها

همه چیز درباره صفراوی مزاح ها

طرز تهیه سس سنتی

مواد لازم:
روغن زیتون: یک لیوان، ارده: کمتر از نصف قاشق غذاخوری، نخود پخته: شش الی هفت قاشق غذاخوری، سیر: یک حبه، نمک: یک قاشق چای خوری، فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری، آبلیموی ترش تازه: نصف استکان
طرز تهیه:
تمام مواد را با مخلوط کن کاملاً مخلوط نمایید تا سس یکنواختی به دست آید. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به سس اضافه کنید و مجدداً آن را مخلوط کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند، این سس بسیار خشمزه است و پایه سس های دیگر به شمار می رود.


از این سس می توان برای تهیه سالاد الویه و سایر سالادها استفاده کرد.

خواص:
این سس، لینت دهنده (نرم کننده) دستگاه گوارش می باشد و چاق کننده نمی باشد.
www.ravazadeh.com
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد