X
تبلیغات
رایتل

آیا می دانید که عسل مصفی خاصیت غذایی بیشتری نسبت به عسل خام دارد

سه‌شنبه 31 فروردین‌ماه سال 1389 ساعت 09:29 ق.ظ

مواد خوراکی چهار دسته اند: غذایی؛ غذایی دوایی؛ دوایی غذایی و دوایی
غذا به چیزی اطلاق می شود که از آن خلطی ایجاد می گردد که به اقطار بدن می افزاید؛ یعنی به طول و عرض ما می افزاید و از آن انرژی لازم بدن تولید می شود و در کیفیت گرمی، تری، سردی و خشکی بدن تغییری حاصل نمی شود.
دوا به موادی اطلاق می شود که خوردن آن ها باعث رشد بدن نشده  و انرژی زا نبوده و گرسنگی را رفع نمی کنند، فقط کیفیت بدن یعنی گرمی، سردی، تری و خشکی بدن را تغییر می دهند و کم و زیاد می کنند. طرز تهیه عسل مصفی را در ادامه توضیح خواهیم داد.

در غذایی دوایی، خاصیت رشد بدن بر خاصیت تغییر کیفیت بدن غلبه دارد؛ مانند عسل مصفی و در دوایی غذایی عکس این تعریف است و خاصیت تغییر در کیفیت بدن غالب است مانند عسل خام.
لذا برای مصرف روزانه عسل، مخصوصاً افرادی که به عسل حساسیت دارند و با خوردن آن دچار عارضه ای می گردند، توصیه می شود عسل مصفی استفاده شود.

 

طرز تهیه عسل مصفی:
3 کیلو  عسل را با 1 کیلو آب چشمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بجوشانید و کف آن را مرتب بگیرید تا آب آن تبخیر شود، با این کار عسل خام به عسل مصفی تبدیل خواهد شد.
www.ravazadeh.com

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo