صفراوی مزاج ها

همه چیز درباره صفراوی مزاح ها

صفراوی مزاج ها

همه چیز درباره صفراوی مزاح ها

نوشابه های انرژی زا ،ننوشی

متخصصان تغذیه هشدار دادند؛
نوشابه های انرژی زا ،ننوشید
متخصصان تغذیه معتقدند: مصرف نوشابه های انرژی زا برای سلامتی مضر است. به گزارش باشگاه خبرنگاران، به نقل از شبکه تی وی پنج فرانسه، برخی از نوشیدنی های انرژی زا در هر قوطی حاوی پنج فنجان قهوه است. اگر کودکی پنج ساله یک قوطی از این نوشابه های انرژی زا را مصرف کند معادل پنج فنجان قهوه مصرف کرده است. این درحالی است که برخی از شرکت ها ، نوشابه های انرژی زا را در برخی موارد به طور رایگان در اختیار افراد قرار می دهند. این نوع نوشابه ها محبوبیت فراوانی بین کودکان و نوجوانان پیدا کرده است به طوری که برخی از آنها هر روز دو قوطی نوشابه انرژی زا مصرف می کنند. نوشابه های انرژی زا ترکیبی از قند و کافئین است.

تاثیر مخرب «کوکاکولا» بر مردان

دانشمندان دانمارکی با تاکید بر تاثیر مخرب نوشابه «کوکاکولا» بر باروری مردان، از مردم خواستند تا از نوشیدن این نوشابه مضر پرهیز کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، دانشمندان دانمارکی با تحقیق بر روی اسپرم 2 هزار و 500 جوان دانمارکی به این نتیجه رسیدند که مصرف نوشابه «کوکاکولا» تاثیر منفی شدیدی بر روی توان جنسی این افراد گذاشته است و لذا از مردم خواستند تا از نوشیدن این نوشابه مضر خودداری کنند.


اولین کشوری که به سرعت تحت تاثیر این خبر قرار گرفت، آمریکا بود. نشریه تحقیقات پزشکی آمریکا نیز با درج نتایج این بررسی خواهان توقف مصرف این نوشابه شد. این در حالی است که گفته می شود تندترین واکنش به نتایج این تحقیق از سوی محافل صهیونیستی نزدیک به اسرائیل نشان داده شده است.

شرکت «کوکاکولا» یکی از شرکت‌های چند‌ملیتی طرفدار رژیم صهیونیستی است و سالانه 17 درصد از درآمد خود را به پروژه ارض موعود صهیونیست‌ها اختصاص می‌دهد

سینای سلامت

آیا می دانید که عسل مصفی خاصیت غذایی بیشتری نسبت به عسل خام دارد

مواد خوراکی چهار دسته اند: غذایی؛ غذایی دوایی؛ دوایی غذایی و دوایی
غذا به چیزی اطلاق می شود که از آن خلطی ایجاد می گردد که به اقطار بدن می افزاید؛ یعنی به طول و عرض ما می افزاید و از آن انرژی لازم بدن تولید می شود و در کیفیت گرمی، تری، سردی و خشکی بدن تغییری حاصل نمی شود.
دوا به موادی اطلاق می شود که خوردن آن ها باعث رشد بدن نشده  و انرژی زا نبوده و گرسنگی را رفع نمی کنند، فقط کیفیت بدن یعنی گرمی، سردی، تری و خشکی بدن را تغییر می دهند و کم و زیاد می کنند. طرز تهیه عسل مصفی را در ادامه توضیح خواهیم داد.

در غذایی دوایی، خاصیت رشد بدن بر خاصیت تغییر کیفیت بدن غلبه دارد؛ مانند عسل مصفی و در دوایی غذایی عکس این تعریف است و خاصیت تغییر در کیفیت بدن غالب است مانند عسل خام.
لذا برای مصرف روزانه عسل، مخصوصاً افرادی که به عسل حساسیت دارند و با خوردن آن دچار عارضه ای می گردند، توصیه می شود عسل مصفی استفاده شود.

 

طرز تهیه عسل مصفی:
3 کیلو  عسل را با 1 کیلو آب چشمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بجوشانید و کف آن را مرتب بگیرید تا آب آن تبخیر شود، با این کار عسل خام به عسل مصفی تبدیل خواهد شد.
www.ravazadeh.com

صفراوی ها

طبع انسان ها بسته به نوع آب و هواِ محل زندگی و رژیم غذایی موجود (عادات غذایی) به چهار دسته تقسیم می‌شود که هر یک به دو قسم منقسم می‌گردد:
ابتدا 4 گروه اصلی عبارتند از: 1- دموی 2- سوداوی 3- بلغمی 4- صفراوی که هر یک از این 4 قسم به دو گروه تر و خشک تقسیم می‌شوند. ابتدا شرح حال صفراوی‌ها و درمان‌‌های موجود: • صفرا: در لغت به معنای زردی است که در طب جدید به آن یرقان گفته می شود که معمولاً اطفال تازه متولد شده در اثر مصرف بیش از حد گرمی‌جات مادران خود، در بدو تولد به آن دچار می‌شوند و اطبا طبق عادت دیرینه با تجویز مواردی مثل شیرخشت که طبعی سرد دارد به درمان این عارضه می‌پردازند.

 

اما درمان این عارضه در افراد بالغ طبق روایات معصومین: با سه روش انجام می‌شود که عبارتند از: 1- قی 2- تنقیه 3- حجامت که در کنار این سه روش درمانی پرهیز از موارد صفرازا مثل شیر گاو و هم توصیه می‌شود. ضمن این که در بین غذاهای معمول مردم از نخود به عنوان صفرا بر (یعنی ضد صفرا) نام برده می‌شود.
در خون حاصل از حجامت افراد صفراوی خون کمرنگ با میزان گلبول قرمز بسیار پایین در اولین لیوان خون‌گیر شده مشاهده می‌شود.
چون در روایات و کتب طب سنتی از صفرا به عنوان سم خون نام برده شده است، پونه (سبزی یا عرق آن) در رفع این عارضه بسیار مفید و کارساز خواهد بود. در یک انسان عادی و سالم میزان صفرا یک درصد باید باشد.

منبع سایت رسمی دکتر روازاده

ماشین گرفتگی یا بیماری حرکت

برخی از افراد در حین مسافرت حتی سفرهای کوتاه، در هنگام  حرکت با وسیله نقلیه پس از مدتی دچار حالت تهوع می گردند که در طب سنی به بیماری حرکت و در بین مردم به ماشین گرفتگی مشهور می باشد.
علت اصلی این امر، وجود اخلاط ناسالم در معده فرد است که با حرکت مداوم، باعث جابجایی اخلاط و ایجاد حالت تهوع و بعضاً استفراغ می گردد، لذا در منابع طب سنتی تاکید می شود که قبل از سفر، فرد یک پاکسازی کلی بدن نموده و بعد عازم سفر شود.

اگر دچار چنین حالتی شدید موارد ذیل توصیه می گردد:

- برای رفع آن خوردن سردی ها مخصوصاً آبغوره مفید می باشد. همچنین خوردن آبی که مقداری آبلیمو داخل آن ریخته باشند خوب است.
- توصیه می گردد در زمان حرکت به گونه ای برنامه ریزی نمایید که هضم  معده شما تمام شده باشد و معده خالی باشد، ولی فرد گرسنه نباشد.
- اگر این حالت نهایتاً منجر به استفراغ شد، مانع آن نشوید.
- تحت فشار ادرار و مدفوع نباشند و قبل از حرکت دفع ادرار و مدفوع صورت گرفته باشد.
- دریا زدگی نیز همانند حالت تهوع در ماشین به علت حرکت مداوم بدن می باشد و همین دستورات کمک کننده است.

sourse:www.ravazadeh.com